OVER ONS

Commpro biedt oplossingen aan voor een duurzame kabelinfrastructuur en brengt hierbij de beste producten en knowhow uit de Europese markt samen.

Bij onze fabrikanten staan INNOVATIE en KWALITEIT voorop.

Innovation for better connections

Ons productenprogramma bestaat uit:

 1. Microducts - Multiducts
 2. Optische vezel in het gebouw

  Optische vezel wordt toegepast in telecommunicatie waarbij licht wordt gebruikt als medium om signalen betrouwbaar te vervoeren over grote afstanden.

  Met het Datalight-systeem van Frankische slagen we erin om op een eenvoudige manier de hoge snelheden van de binnenkomende optische vezel naar elke ruimte in het gebouw door te trekken.

  Met Datalight installeert u vandaag al de toekomst van morgen!

 3. Kabelinfrastructuur

  Kabelbeschermbuizen
  Kabeltrekputten
  Kabelgoten

Onze visie

Klaar voor de toekomst

Onze wereld verandert. Wist je dat de hoeveelheid data om de twee jaar verdubbelt? Door de exploderende digitalisering en datastromen wordt er de komende jaren heel wat geïnvesteerd in de uitbouw van een supersnel glasvezelnetwerk tot in de huiskamer: Fiber-to-the-Home (FttH).

Met ons innoverende programma voor de uitbouw van kabelinfrastructuur dragen we hiertoe ons steentje bij.

Het vermogen om specifieke oplossingen aan te brengen voor individuele klanten is iets waar we trots op zijn. We luisteren naar onze klanten en ontwikkelen producten / oplossingen die specifiek zijn geoptimaliseerd voor de situatie van elke klant. Ons personeel dat tientallen jaren ervaring heeft, begeleidt u graag bij het uitbreiden en opbouwen van uw netwerk.

Our Team

Who’s behind the scenes?

Jurgen Sermijn
Jan van der Veken
SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.